Anar a pàgina inicial  Per què l´Anoia?

PER QUÈ L´ANOIA?

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina.    Versió per imprimir.

Joan Vich - President del Consell Comarcal de l´Anoia
Els nou polígons industrials que l’Institut Català del Sòl té projectat endegar al territori posaran al mercat -alguns d’ells de manera imminent- un sòl industrial que ha d’obrir noves possibilitats i oportunitats a un territori que necessita inversió industrial que generi ocupació de qualitat, en quantitat suficient per compensar la pèrdua de llocs de treball que la situació de la indústria tradicional ha ocasionat.

 

És per això que el Consell Comarcal de l’Anoia i els Ajuntaments que disposen o disposaran d’aquests nous polígons, en estreta col·laboració amb la Unió Empresarial de l’Anoia, posen a l’abast d’inversors i emprenedors aquesta pàgina web, que vol ser un instrument d’informació i divulgació exhaustiva i detallada de l’oferta de sòl d’aquest territori, de centenària tradició industrial i que en aquests moments està àvid de noves inversions.

Trobareu, per tant, una comarca que treballa per atraure noves activitats que diversifiquin el teixit econòmic del territori. Per tant, la bona acollida està garantida i el terreny, abonat de gent treballadora i preparada, amb serveis de qualitat i bones comunicacions, que sens dubte contribuiran a l’èxit de qualsevol empresa que vingui instal·lar-se a l’Anoia. Endavant, entreu-hi i contempleu les moltes oportunitats que el territori és capaç d’oferir.

 

 

CONSELL COMARCAL DE L´ANOIA - Consell Econòmic i Social de la Comarca de l´Anoia
Consell Comarcal de l´Anoia · Dpt. Promoció Econòmica
Tel 938051585 - Fax 938050611
Pl. Sant Miquel, 5 - 08700 Igualada